CORAL SANT JULIÀ


Fundada l’any 1976 per iniciativa de Mn. Guillem Parera, aleshores rector de Campos, el dia de la Puríssima –el 8 de desembre– va fer la seva primera intervenció per animar el cant litúrgic de la Missa solemne.


De llavors ençà no ha mancat mai la seva participació en les principals celebracions de l’any: Nadal, Sant Julià, Setmana Santa i Pasqua, el Corpus, la Mare de Déu d’agost, la festa de l’Obra i la Puríssima. 


La Coral va ser fundada amb el noble propòsit d’ajudar la participació del Poble de Déu en celebració litúrgica. Mn. Pere Julià en va ser el primer director i Jaume Estelrich Juan el va succeir. Prop de cinc anys després de la fundació va prendre la batuta de la Coral la que actualmente n’és la directora, na Magdalena Rigo Sbert.


A més de la participació en les celebracions litúrgiques, la Coral Sant Julià ha conreat la música polifónica en concerts i múltiples intervencions a Campos i altres pobles de Mallorca i també en altres llocs, com Barcelona i Montserrat, Roma i Assís, etc.


Cada dimarts a les 21’00 la Coral té la seva sessió setmanal d’assaig en les dependències parroquials.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada