divendres, 6 de març del 2015

CRÒNICA DEL FEBRER DE 2015


  • Dilluns dia 2, comença el curset Pre-matrimonial. Hi participen 6 parelles, acompanyades per dos matrimonis, Manuel Sirer i Antònia Melis Rubert, i Mateu Salas Perelló i Petra Valero Guardia.
  • Dimarts dia 3, Sant Blai. A les 10’ h a l’Oratori, Missa, benedicció de l’oli i dels panetets que han preparat els amics de Sant Blai. En el porxo, inauguració de l’exposició «La bellesa de la natura». Pintures a l’oli d’Armin Hermann i Bàrbara Kranefelt.
  • Divendres 6. Els tècnics d’IBAVI fan entrega a la Parròquia de Sant Julià del projecte d’intervenció en la teulada de l’església del Convent de S. Francesc de Paula. Un cop entrata l’Ajuntament, el Dimarts dia 10 el projecte és enviat a la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca.
  • Dissabte dia 7, a les 11, Missa especialmente dedicada als infants, a les mares i a les persones majors. En el porxo hi ha Demostració de brodats, randes, massetes i cordar cadires.
  • Diumenge dia 8, Romeria de Sant Blai. A peu, corrents, en bicicleta o en cotxe, malgrat el fret, són molts els que es fan presents a Sant Blai. A les 11 hi ha la Missa solemne en el Jardí de les palmeres. La presideix Mn. Antoni Vera, Vicari General. Després de la Missa hi ha hagut una ballada animada per l’Agrupació Brot de taparera. Les condicions matereològiques dels dies precedents varen obligar a suspendre la paella. Tanmateix va fer un bon dia i la diada va ser prou animada i concorreguda. Hi va haver activitats per a nins com llançament de baldufa, tir de fona, tir amb arc, papiroflexia. També manualitats amb copinyes i joies, pintura, etc.
  • Dimecres 18. Comença la Quaresma. La Missa amb imposició de cendra és a les 20 h. Després de la missa els animadors de les Assemblees familiars preparen la trobada delmes de febrer, Passió i mort de Jesucrist.
  • Dissabte 21, trobada diocesana de catequistes a la Colònia de Sant Jordi. Hi partiipen 8 catequistes de Campos.
  • Diumenge 22 febrer Trobada de famílies dels infants que participen a la Catequesi. Aquesta setmana hi ha les assemblees familiars cristianes. 



Baptismes. 
Núria Rueda Escribano, dia 7 de febrer.
Jaume Guerrero Planas, dia 8 de febrer.


Defuncions
Miquel Vanrell Puig, dia 6 de febrero, als 84 anys.
Maria Bàrbara Mas Clar, dia 9, als 41 anys.
Antònia Ballester Salom, dia 11, als 78 anys
Margalida Lladonet Garcias, dia 17, als 81 anys.
Miquela Mas Morlà, dia 21, als 87 anys.
Antoni Bonet Adrover, dia 23, als 86 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada