dilluns, 18 d’abril del 2016

XI Trobada Familiar de Sor Maria Rafela – 125è Aniversari de la funadació



Ahir, 17 d’abril es va celebrar, per 11è any consecutiu, la trobada familiar de Sor Maria Rafela. I és que enguany la celebració era doble, ja que aquest 2016 es celebra el 125è aniversari de la fundació de la Congregació de les Missioneres dels Sagrats Cors. Com cada any, Campos va rebre els assistents de Palma, Llucmajor i Pollença a la Plaça de s’Estació. 



Allà mateix, després d’unes paraules del batle Sebastià Sagreres i de Sor Aina Nadal, els Óssos de Pinyol Vermell, els Gegants de Campos, es Vaquer i sa Collidora de Tàperes, i els de l’Associació Societat i Costums, es Trinxeter i Madò Coloma, acompanyats de les respectives músiques, varen animar la festa. 

Seguidament, en processó per alguns carrers dels poble, tots els assistents es van dirigir al pati de Ca Ses Monges, on cada un dels pobles, juntament amb l’Ajuntament de Campos, feren una ofrena floral a l’estàtua de Sa Mestra Cases Noves. Just abans de sortir del Convent es va visitar el sepulcre. 

A les 12h, tal i com estava previst, es va celebrar l’Eucaristia, amb Mossèn Francesc Munar al capdavant. Sor Lílian Carrasco, Superiora General de les Missioneres dels Sagrats Cors, va agrair la tasca feta per totes les monges, i en especial la tasca que va dur a terme Sor M.Rafela i ha animat a les joves assistents a seguir el seu camí. 

I seguidament, a la Nau Son Fuaní, es va poder gaudir d’una bona paella, i mentre la gent anava arribant, l’Agrupació Brot de Taperera va amenitzar l’espera amb una ballada popular. 

Què sigui per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada