diumenge, 20 de març del 2016

Dia del RAM 2016



El temps no ha permès que, com estava previst, la benedicció dels Rams es dugués a terme a la Plaça de Can Pere Ignasi. No obstant, s’ha pogut celebrar al Lloc Sagrat per després continuar amb la celebració dins l’església parroquial. 

Els assistents a la celebració del dia del Ram han pogut escoltar la Passió de Nostre Senyor i participar, així, d’un dels primers actes de la Setmana Santa.

S’ha pogut contar amb un nombrós públic que, amb les seves palmes i rams d’oliveres, han volgut rememorar l’entrada de Jesús a Jerusalem. Així mateix, els nins i nines del nostre poble han participat de l’eucaristia.


I avui horabaixa, s’ha duit a terme la celebració dels Dotze Sermons, presidida per Mn. Francesc Munar, qui ha anat introduint cada estació amb un preg amb la resposta dels assistents.

Un moment dels Dotze Sermons

Els Dotze Sermons volen ser l’explicació gràfica de les diferents estacions de la Passió i mort de Nostre Senyor Jesucrist. El públic, així, es fa també protagonista del dolor de Jesucrist mort en creu, essent conscients de la necessitat de pregària i fe de la nostra societat actual. 

Diverses són les figures que intervénen en el Via Crucis, com la Verònica, el Cirineu o la Mare de Déu. Totes elles, acompanyant el dolor i la creu de Jesucrist amb els cofrares que hi col·laboren any rera any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada