dijous, 24 de març del 2016

Missa Crismal a la Seu

Ahir, gran part dels joves de post-comunió que aquest any rebran el sagrament de la Confirmació, conjuntament amb els seus monitors: Joan Puigserver, Margalida Mas i Aina Escandell i Mn. Francesc Munar, Pere Abrines i un gran grup de cristians de Felanitx, Llucmajor, Santanyí i Campos ens vàrem dirigir a la Seu, per a assistir a la Missa Crismal que es duu a terme cada any, el dimecres Sant.

Durant la celebració de l'eucaristia. 

Una missa molt entretenguda allà on han concelebrat la majoria dels capellans de Mallorca, i on els joves han pogut descobrir i aprendre d'on provénen els olis beneïts. Aquets olis són:
1) Crisma: és l'oli perfumat que significa el do de l'Esperit Sant sobre els batiats, els confirmats, els preveres, els nostres temples i altars. Per tant, aquest oli serà el que enguany s'usarà per a la Confirmació d'aquests joves.

El Bisbe, en el moment de la benedicció dels Sants Olis

2) Malalts: és el que seran ungits els malalts i les persones ancianes, perquè el Senyor Ressuscitat, mitjançant aquesta unció, els ajudi amb la gràcia de l'Esperit, els salvi i els conforti en la necessitat.
3) Catacúmens: és l'oli que són ungits abans de ser batiats, per tal que no els manqui la força necessària contra les seduccions del mal.

Els nostres joves de post-comunió que enguany rebran el sagrament de la Confirmació

Ha estat una horabaixa molt entretengut, que ens ajuda a consolidar la nostra fe cada vegada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada