dijous, 24 de març del 2016

El Dijous Sant dels nins i nines



Avui ha començat la Pasqua Infantil de la nostra Parròquia. Un grup de nins i nines han participat a aquesta primera jornada, la qual cosa significa que han pogut viure la meitat del Dijous Sant enrevoltats d’amics, fent jocs i, fins i tot, fent pregària. 


Un grup de catequistes, encapçalats sempre pel nostre rector Mn. Francesc Munar, van preparar activitats per a que els nins i nines es divertissin durant tot el matí, no perdent mai de vista els tres eixos sobre els quals montam la Pasqua Infantil: un eix lúdic, un eix educatiu i un eix catequètic. 

Avui dematí, després d’una dinàmica de presentació, per a conèixer-nos una mica més entre tots, hem donat el tsus a una entretinguda gimnkana anomenada “El darrer sopar”. La superació de totes i cada una de les proves era compensada amb una peça de puzle. Posteriorment, hem ajuntat totes les peces i hem obtingut quatre grans murals que representaven els quatre elements més importants que defineixen i distingeixen el dia d’avui: el Pa, el Vi, l’Amor i el lavatori de peus. 


Després hem anat a la Capella de ca ses Monges on hem fet una petita i acurada pregària. Els nins i nines han pogut experimentar la subtilesa de la pregària, la màgia del silenci profund i la calma que t’aporta Jesús quan estàs aprop seu. 

També hem tengut temps per a fer una bona berenada dolça i per a preparar la Missa de la Santa Cena, d’avui horabaixa, amb els corresponents assajos de la Coral Infantil i dels Escolans. 

Un dematí ben aprofitat i divertit! 

Demà i dissabte continuarem amb les jornades de la Pasqua Infantil, des de les 10 fins a les 13 hores. 

És una manera original i entretinguda de viure la Passió i la Resurrecció de Jesús encara més profundament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada